Om

FP Production ApS har sine rødder tilbage til 1988 hvor direktør Freddy Pedersen besluttede sig for at arbejde professionelt med produktion af løsninger og produkter til slamsugning. Sidenhen er porteføljen vokset og vi leverer nu produkter til forskellige industrier og på tværs af landegrænser. 

Alle vore medarbejdere er faguddannede og besidder tilsammen mange års produktionserfaring. De nødvendige kompetencer er altså ikke et problem, så vores medarbejdere leverer varen med stor ekspertise!

Skulle vi mod forventning ikke være i stand til at hjælpe dig enerådigt, har vi et godt samarbejde med flere andre faggrupper og firmaer, som kan rådgive og hjælpe i udførelsen af din opgave. I den forbindelse vil vi fungere som leverandør og tovholder for dit projekt.

Kunden er selvfølgelig i fokus, og vores mål er at opfylde dine personlige krav og ønsker.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål skal du være velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

FP production ApS

Nyheder

Ny FP centrifugal pumpe

Vi har nu fået testet vores nye centrifugal pumpe med rigtig gode resultater. Pumpen blev testet ved forskellig tryk på en 40.500 liters tankvogn. Klik her for at læse mere og se video af pumpen i aktion.

Ny FP læssepumpe

 

Samarbejde med MidtTank A/S

Vi har indgået samarbejde med MidtTank A/S om salg af tankvogne. Tankvognene er af mærket G. MAGYAR, der er en fransk producent med mange års erfaring og som leverer mere end 1200 tankvogne om året.

Kontaktinformation

FP production ApS 
Odinsvej 21
7200 Grindsted
Tel.: +45 75 31 01 06
Mob.: +45 21 42 11 06
Fax: +45 75 31 01 78
CVR: 13930775
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.